KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Du har ingen varer i handlekurven.

Yogamatter

Eco Yoga Mattene som er til salgs hos Yogalove.no er både økologisk produsert og av høyeste kvalitet. Mange investerer i nytt og godt tøy og sko når interessen for yoga naturlig nok stiger etterhvert som man er kommet inn i en god rutine. Yogamatter er en viktig del av treningen. En god yogamatte skal gi godt grep og kjennes naturlig og komfortabel gjennom både korte og lange yogaøkter. 

Bruk synkende rekkefølge

per side
Bruk synkende rekkefølge

per side

Den riktige yogamatten kan gjøre en stor forskjell når du skal opp og ned i forskjellige posisjoner. 

Mattene som er til salgs hos Yogalove.no er både økologisk produsert og av høyeste kvalitet. Leverandørene er blant de mest anerkjente og kvalitetssikrede produsentene av yogamatter, og mange av variantene kan man finne i yogastudioer over hele verden. En god yogamatte er en liten, men sikker investering i ditt aktive og balanserte liv. Finn frem til og bestill en matte som ikke glipper og bidrar til dine behagelige yogaøkter i lang tid fremover. Noen kan være opptatt av fargevalg på både yogamatter og yogatøy. I utvalget av yogamatter i nettbutikken Yogalove.no er det selvsagt også mulig å finne den riktige fargen for akkurat deg.

Yama yogamatten

Jeg startet som 6-åring ved Det Kongelige Teater i København og er utdannet ballettdanser derfra. I 2009 tok jeg toget til England for å danse, og der ble jeg for alvor glad i hot yoga. Jeg har utført yoga og pilates som supplement til dansetreningen i mange år og i 2012 ble jeg sertifisert yogalærer fra Nalini Yoga (RYT 200, Yoga Alliance) og har siden da videreutdannet meg innenfor mange yoga-grener. Jeg er nå i gang med en ny 200-timers yoga alliance-utdannelse, denne gang i Yin Yoga.

Da jeg begynt med yoga, særlig Hot Yoga, ble jeg overrasket over hvor mye det kunne gjøre for kroppen og sinnet mitt. Varmen har svært mange gode egenskaper. For meg virker varmen veldig meditativt og hjelper meg på samme tid med å vedlikeholde smidigheten og styrke balansen. Yogaen er mitt frirom. Som danser skal jeg hele tiden prestere mitt beste, og blir konstant bedømt. Men på yama-matten kan jeg få lov til å bare være helt meg selv, ta de pauser jeg har bruk for, et sted jeg bare kan være uten å gjøre. For meg er yogaen og dansen bundet sammen på en vakker måte. Jeg elsker å danse med yogastillingene og den opplevelsen vil jeg gjerne gi videre til elevene mine. Det er viktig for meg å guide eleven frem til de stillingene som virker best for dem. Alle kropper er forskjellige, og det legger jeg mye vekt på.


Yama startet fordi jeg så hvordan mine kjære elever gled rundt på de vanlige matter deres, jeg kunne se frustrasjonen i øynene og tenkte at det måtte være en bedre løsning. Derfor kom yama-matten på banen. For meg er det ikke bare en god hot yoga-matte, men et fantastisk spennende prosjekt som fører meg nye steder hver dag. Gleden ved å se glade elever som står stødig på yama-matten er veldig stor for meg. Akkurat nå er yama et lite frø som har blitt plantet i jorden, og hvem vet hvilket vakkert tre det forhåpentligvis blir til en dag. Jeg gleder meg svært mye til å se at det vokser.

Vi ses på yama-matten!