Yogablokk & Stropper

Yoga Stropper og blokker

Yoga blokker er et utmerket tilbehør til din trening. Særlig for nybegynnere som vil jobbe med fleksibiliteten, er yoga blokker en smart måte å bygge opp noe i høyden, slik at man kan lære seg poseringer og måter å strekke ut på uten å overanstrenge muskler og ledd.

1 Produkt

Angi synkende retning
  1. Yoga blokk
    Yoga blokk
    kr 99,00

Hjelp fra en yoga-blokk.

Dersom poseringer virker noe utfordrende i begynnelsen, eller du generelt ikke er like fleksibel som instruktørene på studioet eller i treningsvideoene, er yoga blokker uunnværlig for effektiv trening og velvære. Noen spesielle poseringer og utstrekkinger blir faktisk enda bedre med hjelp fra en yoga-blokk. For eksempel kan det å løfte deg opp etter armene mens man sitter med bena i kryss være lettere med to yoga blokker.

Yoga blokker er også gode å ha til pilates og når du skal strekke ut.

Stropper til yoga er et annet riktig tilbehør som kan gjøre treningen mer spennende. En stropp kan gi ekstra bevegelsesrom, for eksempel hvis du ikke helt ned til føttene ved en spesiell utstrekking. Stropper til yoga er gode å ha for både nybegynnere og viderekomne, og mange studioer bruker stropper aktivt til visse poseringer og utstrekkinger. Her finner du yogablokker og stropper til yoga i høy kvalitet hos Yogalove.no!