KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Du har ingen varer i handlekurven.

Yoga Dvd

Yoga DVD 

Har du noen gang lurt på hvordan du kan aktivisere deg hjemme? Uansett hvor liten stue eller oppholdsrom du har, vil du sannsynligvis ha plass til å drive med litt trening også innenfor husets fire vegger. Sammen med et rikt utvalg av yogaklær og yogautstyr, fører Yogalove også et kvalitetssikret utvalg av DVD-er med yogainstruksjoner. 

Bruk synkende rekkefølge

per side
Bruk synkende rekkefølge

per side

Våre yoga-DVD-er har instruksjoner fra erfarne og kunnskapsrike instruktører

Dersom du er nybegynner, kan det være givende å starte din reise inn i yogaens verden med en DVD. Med en yoga-DVD kan du sammen med en god yogamatte spisse ferdighetene hjemme i din egen stue. Hos yogalove.no har vi DVD-er til både nybegynnere og viderekomne, i tillegg til yoga-DVD-er spesielt produsert for barn og unge.

Det finnes også DVD-er som retter seg mot gravide som vil drive med yoga, da man tilbringer en del tid hjemme under graviditet er dette en utmerket måte å bidra til en sunn kropp i et sunt sinn. En yoga-DVD er kjekk å ha med på reise og når du vil ha et supplement til det du lærer på yogastudioet. Våre yoga-DVD-er har instruksjoner fra erfarne og kunnskapsrike instruktører. Tren yoga når det passer deg med en yoga-DVD fra Yogalove.no!