KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Yoga Dvd

Yoga DVD 

Har du noen gang lurt på hvordan du kan aktivisere deg hjemme? Uansett hvor liten stue eller oppholdsrom du har, vil du sannsynligvis ha plass til å drive med litt trening også innenfor husets fire vegger. Sammen med et rikt utvalg av yogaklær og yogautstyr, fører Yogalove også et kvalitetssikret utvalg av DVD-er med yogainstruksjoner. 

Bruk synkende rekkefølge

per side
Bruk synkende rekkefølge

per side

Våre yoga-DVD-er har instruksjoner fra erfarne og kunnskapsrike instruktører

Dersom du er nybegynner, kan det være givende å starte din reise inn i yogaens verden med en DVD. Med en yoga-DVD kan du sammen med en god yogamatte spisse ferdighetene hjemme i din egen stue. Hos yogalove.no har vi DVD-er til både nybegynnere og viderekomne, i tillegg til yoga-DVD-er spesielt produsert for barn og unge.

Det finnes også DVD-er som retter seg mot gravide som vil drive med yoga, da man tilbringer en del tid hjemme under graviditet er dette en utmerket måte å bidra til en sunn kropp i et sunt sinn. En yoga-DVD er kjekk å ha med på reise og når du vil ha et supplement til det du lærer på yogastudioet. Våre yoga-DVD-er har instruksjoner fra erfarne og kunnskapsrike instruktører. Tren yoga når det passer deg med en yoga-DVD fra Yogalove.no!