Supermat

Supermat var for noen år siden virkelig et ord som var på alles lepper. Fordelene med supermat er blitt trukket frem av treningseksperter og helseentusiaster både i Norge og i utlandet og tilhengere er lett å finne, i aviser, på internett og TV. Det som putter «super» i supermat er at dette er helsekost som inneholder store mengder vitaminer og mineraler. 

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Supermat består som regel av knuste og tørkede bær, røtter, gress eller alger. Altså er supermat basert på helt naturlige ingredienser og kan være et riktig supplement til ditt ellers sunne kosthold. For mennesker som er aktive innen yoga, pilates og andre aktiviteter kan supermat bidra til et økt overskudd og energinivå, som gjør at du kan holde ut lengre under aktiviteter som nye yogaøvelser eller lange løpeturer.

Oppskrifter på matretter og smoothies 

Supermat er gjerne en del av oppskrifter på matretter og smoothies som skal gi deg en eller to ekstra piff om morgenen eller etter trening. Mange blogger om helse og livsstil omtaler supermat med, ja, superlativer, og både profesjonelle idrettsutøvere og celebriteter sverger til supermat. Finn ut hvilke behov du ønsker dekket med supermat fra Yogalove.no, og inkluder supermat i din neste shake og til frokosten.