KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 900 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Du har ingen varer i handlekurven.

Øyekrem

Øyekrem som gjør en synlig forskjell.Trenger du å starte dagen med friske øyne, kan den rette øyekremen hjelpe deg litt på vei. 
Vi har valgt fem av de beste som gjør en synlig forskjell hvis du lider av tørrhetslinjer, mørke ringer og en sliten og matt hud tone.
Det kan være vanskelig å finne ut hvilke øyekremer som passer din hud, hva den skal inneholde og hvordan den skal brukes. Les her og bli en ekspert på feltet.
 
    
Bruk synkende rekkefølge

Side:
  1. 1
  2. 2
per side
Bruk synkende rekkefølge

Side:
  1. 1
  2. 2
per side
Dette må du vite før du går på jakt etter øyekrem
Når du ser etter en øyekrem, er det viktig at du har noen tanker om hva huden din trenger. Det er en stor forskjell på huden vår og derfor også hvordan vi pleier den på best mulig måte. Undersøk øyeområdet i speilet og legg merke til hudproblemet som påvirker området. For eksempel er området tørt, det er mørke ringer, rynker eller pigmentflekker. Når du har funnet ut hva ditt problem er, kan øyekremjakten begynne.
Visste du at rynker oppstår raskere rundt øynene fordi huden ikke har talgkjertler her og produserer derfor ikke fett - hudens naturlige smøring?
 
Hvordan bruke øye krem. Påfør øyekrem med langefingeren (det er ikke så sterk) og klapp den forsiktig på øyebeinet under øyet, uten å trekke i huden. Bare bruk litt morgen og kveld, og et 15 ml tube bør kunne vare 4-6 måneder.
Psst! Motvirk også trette øyne, mørke ringer og hevelser ved å drikke rikelig med vann og få nok søvn. Vann rensker kroppen, og opprettholder en god nyre- og leverfunksjon - og det vises på huden under øynene!