Øyekrem

Øyekrem som gjør en synlig forskjell.Trenger du å starte dagen med friske øyne, kan den rette øyekremen hjelpe deg litt på vei. Vi har valgt fem av de beste som gjør en synlig forskjell hvis du lider av tørrhetslinjer, mørke ringer og en sliten og matt hud tone. Det kan være vanskelig å finne ut hvilke øyekremer som passer din hud, hva den skal inneholde og hvordan den skal brukes. Bli en ekspert på feltet.

 
 
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Dette må du vite før du går på jakt etter øyekrem

\r\n

Når du ser etter en øyekrem, er det viktig at du har noen tanker om hva huden din trenger. Det er en stor forskjell på huden vår og derfor også hvordan vi pleier den på best mulig måte. Undersøk øyeområdet i speilet og legg merke til hudproblemet som påvirker området. For eksempel er området tørt, det er mørke ringer, rynker eller pigmentflekker. Når du har funnet ut hva ditt problem er, kan øyekremjakten begynne. Visste du at rynker oppstår raskere rundt øynene fordi huden ikke har talgkjertler her og produserer derfor ikke fett - hudens naturlige smøring?

\r\n

Hvordan bruke øyekrem.

\r\n

Påfør øyekrem med langefingeren (det er ikke så sterk) og klapp den forsiktig på øyebeinet under øyet, uten å trekke i huden. Bare bruk litt morgen og kveld, og et 15 ml tube bør kunne vare 4-6 måneder. Psst! Motvirk også trette øyne, mørke ringer og hevelser ved å drikke rikelig med vann og få nok søvn. Vann rensker kroppen, og opprettholder en god nyre- og leverfunksjon - og det vises på huden under øynene! I den tynne huden rundt øynene vil alltid fine linjer, mørke ringer og hovenhet synes først. Forsterk dette området med milde og næringsrike produkter for å minimere synligheten av fine linjer, samtidig som du strammer opp og tilfører elastisitet til huden. Huden rundt øynene er den tynneste og mest delikate i hele ansiktet, derfor anbefales det å pleie dette området med ekstra kjærlighet og oppmerksomhet! I tillegg er øyekremer spesielt utviklet med ingredienser som spesifikt vil behandle ulike utfordringer man ofte opplever rundt øynene, som mørke ringer, hovenhet og aldringstegn.

\r\n

Det er spesielt viktig at du ikke bruker fuktighetskremer som du normalt påfører på tjukkere hud i resten av ansiktet, på den tynne huden rundt øynene. Trenger jeg øyekrem selv om jeg ikke har problemer med aldring og rynker? Mens rynker og fine linjer kanskje ikke er den største bekymringen, kan øyekrem også brukes til å lindre andre problemer som hovne øyne, tørrhet, mørke ringer under øynene og pigmentering. Legg spesielt merke til hvilke ingredienser kremen inneholder, slik at du velger en som passer for dine behov og som lindrer akkurat dine problemer (for eksempel derivater fra koffein for hovne øyne, niacinamid for mørke ringer under øynene).

\r\n

Eksakt hvor rundt øynene skal øyekrem påføres?

\r\n

Øyekremen skal trykkes lett inn i huden under øynene. Sørg for at du ikke kommer for nære våtlinjen. Du kan påføre øyekremen fra under innsiden av øyet og helt opp til hårlinjen, langs oversiden av kinnbenet. Påfør også øyekremen over øyet, rett over øyelokket og under brynene. Du kan også bruke kremen over brynene, på rynker i pannen og i smilerynkene.

\r\n

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater fra øyekremen? Som det gjelder med mange andre hudpleieprodukter, vil det som regel ta minst én måned med konsekvent bruk av øyekremen før du ser forbedringer. Er det noe annet jeg kan gjøre for å behandle og forhindre problemer rundt øyeområdet? Dette er definitivt enklere sagt enn gjort, men sørg for å ta vare på helsen, generelt sett. Mørke ringer, fine linjer og hovne øyne kan være en indikasjon på at du ikke får nok søvn eller at du ikke holder kroppen hydrert. Å unngå salt mat, kaffe, alkohol, mens du samtidig sørger for å få nok søvn og holde kroppen hydrert, vil generelt være god praksis for god helse