Meditationspude

meditiationspude gi deg den meste behagelige posituren

En meditiationspude er et enkelt og behagelig tilbehør til dine meditasjonsritualer. For mange er det godt å ha en pute å sitte på når man skal legge bena i kryss og gjøre seg klar for meditasjon. Sammen med en god matte eller teppe kan en meditiationspude bidra til en enda mer komfortabel sittestilling.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Nybegynnere og nysgjerrige på meditasjon vil en meditiationspude komme til hjelp.

Sammen med en god matte eller teppe kan en meditiationspude bidra til en enda mer komfortabel sittestilling. For en klassisk stilling når man skal meditere vil en meditiationspude gi deg den meste behagelige og avslappende posituren, noe som selvsagt er viktig når man skal roe ned både kropp og sinn og komme inn i en god tankegang.

En meditiationspude under hvert kne vil gi økt stabilitet. 

Særlig for de som er nybegynnere og nysgjerrige på meditasjon vil en meditiationspude komme til hjelp. Kanskje man er litt stiv eller støl og da får man ikke slappet helt av når man skal meditere. En meditiationspude under hvert kne vil gi økt stabilitet og begrense faren for at man strekker ut bena for mye. Når man har funnet den riktige og mest avslappende stillingen, gjerne med hjelp fra en eller to meditiationspude, tepper og matter, er det bare å lukke øynene og konsentrere seg om å finne den indre roen.

meditiationspude i forskjellige farger fås hos Yogalove.no, din nettbutikk for tilbehør til yoga, pilates, meditasjon og velvære.