Håndkrem

Håndkrem en god håndkrem tilfører fuktighet og gjør hendene myke. Dem tilfører fukt og næring, er med på å fornye huden og kremene gir huden en naturlig elastisitet og smidighet. Ikke minst er det praktisk å ta den med seg i vesken. Vi bruker hendene våre i alle situasjoner i løpet av en dag og siden vi bruker de til alt er de også spesielt utsatte. Huden vår reagerer raskt på omgivelsene og noen av grunnene til at vi får tørr hud på hendene kan være at du tar oppvasken uten oppvaskhansker, vasking av hendene med såpe og vann eller alkoholbaserte rengjøringsmidler, eller at du oppholder deg i tørre omgivelser.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Ved daglig bruk av en god håndkrem vil man kunne både forhindre tørrhet og aldringstegn, hindre pigmentendringer på grunn av sol og andre miljøpåvirkninger, og den vil gi deg myke og glatte hender. Plages du med veldig tørre og såre hender kan man velge en fetere krem før leggetid, så de får tid til å virke over natten. Et annet tips kan være å ta på et par hansker etter du har påført den fete kremen og la de være på i et kvarters tid for at den virkelig skal trenge inn og mykgjøre hendene. Oskia Renaissance Hand Cream er et godt eksempel på en krem du kan bruke som \"maske\" for å virke over natten. Den er fet og næringsrik og vil gi huden rikelig med fuktighet og vil berolige huden etter en dag med påvirkninger fra solen og miljøet.

\r\n


Om du ikke er plaget med veldig tørr hud men ønsker å hjelpe huden så den lettere kan fornye seg, kan du velge en lettere håndkrem som trenger raskere inn i huden. Embryolisse Lait Creme Concentre er et eksempel på en lettere krem som tilfører nødvendig fukt og næring. Kremen gir en naturlig elastisitet og smidighet, og får tretthetstegn til å forsvinne. Den er effektiv selv på veldig tørr hud. Noen kremer skal man la virke uten å massere de inn i huden. Embryolisse Fluide Hydrant er av denne typen hvor man skal påføre den i et jevnt lag på kroppen og la huden selv få trenge inn for at den skal ha optimal effekt. Denne er også fin for sensitiv og sart hud med sine mykgjørende oljer og ingredienser som bivoks, sheabutter og aloe vera. Inneholder ingen parabener.

\r\n

Hendene er en av de første stedene på kroppen som røper hvor gammel du er. Siden man bruker hendene hver dag og mer eller mindre til alt man gjør, vil hendene være veldig utsatt for miljøpåvirkninger og de blir raskt tørre som igjen fører til tykkere hud. Om du lar påføring av håndkrem bli en del av den daglige rutinen vil du få myke, friske hender uten træler eller sprekker. Du vil straks kunne se resultatene.