Yogautstyr

Sammen med klær og sko er utstyr til yoga viktig for å få det meste ut av øktene på studio eller hjemme. I vår nettbutikk Yogalove.no finner man enkelt og raskt det man trenger for å oppgradere yogautstyret man bruker til yoga. Yogamatter er kanskje den viktigste ingrediensen i et effektivt hjemmestudio, og mange foretrekker å ta med sin egen yogamatte også når de skal ut og bøye og strekke seg sammen med andre på yogasalen. Vi etterstreber å kunne tilby det beste for deg som ser etter inspirasjon og nytt yogautstyr.

31 Produkter

Angi synkende retning
 1. Ling Skin Care Age Defying Discovery Kit
  Sale
  Ling Skin Care Age Defying Discovery Kit
  Spesialpris kr 500,00 Vanlig pris kr 700,00
 2. Geranium & Star Anise
 3. Run and Relax Seamless Yogabh – Washed Petroleum
 4. Run and Relax T-Sportsbra – Pastel Mint
 5. Yoga – Øvelser i at leve livet
  Sale
  Yoga – Øvelser i at leve livet
  Spesialpris kr 220,00 Vanlig pris kr 275,00
 6. Marie Headband
  Marie Headband
  kr 149,00
 7. Aby headband
  Aby headband
  kr 249,00
 8. Romy headband
  Romy headband
  kr 199,00
 9. Jamie bracelet
  Jamie bracelet
  kr 199,00
 10. Aby bracelet
  Aby bracelet
  kr 399,00
 11. Onzie Yogabukser Candy Cloud
  Onzie Yogabukser Candy Cloud
  Så lav som kr 299,00
 12. Sports bh Clementine
  Sports bh Clementine
  Så lav som kr 349,00

Fra yogamatter  til supermat, Yogalove.no kan skilte med et kvalitetssikret utvalg av relevante produkter for din hverdag og yogatrening. I tillegg til grunnleggende utstyr fører vi yogaklær og sko fra merkenavn som spesialiserer seg på komfortable og funksjonell bekledning til entusiastene. Fra morgen eller kveldstrening hjemme til hatha yoga, alle spreke yogamennesker er tjent med en oppgradering av utstyr og klær til yoga! Utvalget på yogalove.no vil fortsette å utvide seg, så det er bare å følge med for å oppdage spennende nyheter. Bestill yogautstyr rett hjem til deg fra Yogalove.no!

Yogautstyr hos Yogalove til din yogatrening

Se vårt store utvalg av unike merker. Her i nettbutikken finner du nok av yogautstyr av høy kvalitet og fra fete yoga-merker, kjent over hele verden. Vi har et bredt spekter av anti-skli yogamatter, tøyelige yogaklær, yogablokker, vesker for yogamatte, DVDer av yogaøvelser, inspirerende bøker, røkelse og annet. Yoga er ikke bare trening og utføring av yogaøvelser - det handler også om avslapning og om å oppnå en mental og indre ro. Derfor er det viktig å ha godt yogautstyr som du kan bruke i praksis. Så det er verdt å betale litt ekstra for yogautstyret ditt. Vi selger kvalitetsprodukter som gjør yogaopplæringen enklere og mer komfortabel. Alle våre yogamatter er av høy kvalitet og sikrer at du ikke sklir når du trener yoga. Din yogablokk bør også være av god kvalitet, så du har riktig støtte under yoga. På yogalove.dk er vår filosofi at du aldri bør gå på kompromiss med pris og kvalitet. Kvalitet er avgjørende for resultatene av yogatrening. Så derfor: Betal litt ekstra og få et kvalitetsprodukt. Det lønner seg i det lange løp. Ta en titt på vår nettbutikk og se de mange mulighetene for kvalitets yogautstyr til yogatrening.