Spiritual Gangster

Spiritual Gangster er et merkenavn som designer klær for og inspirert av yoga. Med oppstart i USA 2008 av Vanessa Lee og Ian Lopatin, var fokuset i utgangspunktet på et par design og et fåtall t-skjorter. Spiritual Gangster ble raskt populært blant utøvere av yoga, da designet hadde hentet særlig mye inspirasjon fra treningsformen og livsstilen rundt yoga. 

16 Produkter

Angi synkende retning
 1. SPIRITUAL GANGSTER Yogakläder Namaste
 2. Spiritual Gangster MAUI ARROW SWIM Top
 3. Dad hat "Take it easy"
 4. Spiritual Gangster Yogakläder Women's Mermaid Hoodie
 5. Spiritual Gangster Yoga top Grateful Medallion
 6. Spiritual Gangster Rainbow Heart Asana Short Shell
 7. Spiritual Gangster Yogabukser Savasana
 8. Spiritual Gangster YOU HAD ME AT ALOHA ONE PIECE
 9. Spiritual Gangster WILD THING DAD HAT
 10. SG Varsity Palms Pouch
 11. Spiritual Gangster Sunset Lotus Dry Bag
 12. Spiritual Gangster - sg 1976
  Spiritual Gangster - sg 1976
  Så lav som kr 279,00

Spiritual Gangster er klærne for alle yoga-entusiaster

Fra Spiritual Gangster leveres det rikelig med stilige topper og t-skjorter, i tillegg til komfortable gensere og jakker. Jakkene kan særlig brukes til oppvarming og for å holde varmen etter trening. Med et design som ofte heller i retningen retro, er Spiritual Gangster et riktig valg for både damer og herrer som ser etter kule yogaklær til trening og fritid. T-skjorter, hettegensere og topper har alle stilige detaljer, noe som gir dem et urbant uttrykk og et ungdommelig utseende. Mange av plaggene har et utvasket design, noe som bare bidrar å gjøre dem ekstra iøynefallende.

T-skjorter fra Spiritual Gangster avslappede og komfortable. 

Fra Spiritual Gangster kommer nye kolleksjoner hver sjette måned, så det er fullt mulig at det er kommet spennende nyheter man ikke enda har fått med seg. Selv om yoga er en gammel treninsgform, er det ingen som har sagt at man ikke kan se moteriktig og frisk ut mens man trener! Materialene i klærne fra Spiritual Gangster er gjerne en blanding av bomull og et mer elastisk materiale som lycra. Med en lett passform er topper og t-skjorter fra Spiritual Gangster avslappede og føles alltid komfortable. Skaff deg behagelig treningstøy med et stilig og urbant design som kan brukes både under trening og på fritiden. Spiritual Gangster er klærne for alle yoga-entusiaster som ønsker seg noe nytt og friskt i garderoben.