Onzie

Onzie Hot Yogatøy er tøy designet til bruk under yoga, pilates, og løp. Tøyet er et amerikansk merke som produsert i L.A. Onzie designer shorts, thights, capris, og yogatopper i høy kvaltitet, og med flotte prints. Onzie lages i materialer som er perfekt til alle former for yoga, sport, poledance,og fitness hvor det er viktig at man lett kan slippe av med varmen. 

10 Produkter

Angi synkende retning
 1. Onzie High Yogabukser Basic Midi
  Onzie High Yogabukser Basic Midi
  Så lav som kr 299,00
 2. Onzie Core Capri Gray
  Onzie Core Capri Gray
  Så lav som kr 349,00
 3. Onzie High Rise Yogabukser Chain Gang
 4. Onzie High Rise Capri Leopard
  Onzie High Rise Capri Leopard
  Så lav som kr 299,00
 5. Onzie yogabukser black Snake
  Onzie yogabukser black Snake
  Så lav som kr 475,00
 6. Onzie Long yogabukser Charcoal Snake
 7. Onzie Yogabukser Capri Free Spirit
 8. Onzie Muscle Tank Black
  Onzie Muscle Tank Black
  Så lav som kr 249,00
 9. Onzie Yogabukser Candy Cloud
  Onzie Yogabukser Candy Cloud
  Så lav som kr 299,00
 10. ONZIE Slice Back Tank - Sunset
  ONZIE Slice Back Tank - Sunset
  Så lav som kr 399,00

Under Bikram yoga og hot yoga oppvarmes lokalet til 40 grader, og det er derfor viktig med et yogatøy som føles komfortabelt og som slipper varmen ut, da man kommer til å svette en del under timen. Klærne sitter tett på kroppen, er superbehagelig, og følger kroppens bevegelser.Spesielt Onzie yoga shorts og yoga bukser er helt klart hotte yoga klær, men felles for hele kolleksjonen er at det så absolutt også er stiler og designs som kan brukes utenfor hot yoga salen. Onzie kolleksjonen består av yoga bukser, yoga shorts, yoga leggings og topper i materiale som puster og tørker raskt, uten irriterende sømmer og i et rikt utvalg av oppsiktsvekkende designs.

Onzie lager treningstøj både til kvinner og menn.

Onzie er er opplagt valg til all yoga, om det er Bikram hot yoga, eller tradisjonell yoga. Med Onzie Hot Yogatøy kan man både være komfortabel, og se godt ut på en gang. Tøyet kommer i masser av forskjellige design og mønstre, og indeholder noe for enhver smak. Det er ingen grunn for ikke å se fantastisk ut, selv under trening. Man behøver selvsagt ikke bare bruke Onzie til yoga, selv om det er det merket er designet til, men det er superbehagelig å ha på til all slags sport og fitness. Onzie kommer hvert år med en ny flott kolleksjon, så man får de nyeste trends og design. Med Onzie er moten kommet inn i treningslokalet, og det er ingen grunn til kjedelig treningstøy. Med yogatøy fra Onzie får du treningstøy i topp kvalitet, med et stort utvalg av design.