Karmameju

Karmameju er et skandinavisk firma, som blev stiftet i 1999 av danske Mette Skjærbæk. Etter en karriere som fotomodell, en utdannelse som yoga instruktør, og en bachelor of science in natural health, var grunnlaget på plass til å stifte Karmameju. Til å starte med designet firmaet loungemøbler, men er nå utviklet seg til et internasjonalt kjent merke. 

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Karmameju er eksklusive, og økologiske produkter

Møbelkolleksjonen blev solgt, for å fokusere på de 4 nåværende områder. I dag inneholder serien 4 kolleksjoner: Boligkolleksjonen, slow-wear kolleksjonen, pilates kolleksjonen, og deres 100% spa kolleksjon. Karmamejus spa kolleksjon har høstet stor anerkjennelse, og vant en pris for deres for deres Calm Balm 02 ved Danish Beauty awards i 2010.

Alle produkter i Karmamejus spa serie, er sertifisert etter Eco-cert, og er uten syntettiske ingredienser som de ikke synes hører til i hudpleie. Produktene er uten parabener, animalske ingredienser, syntetisk parfyme, petrokjemikalier, phthalater, og sulfater. 100% SPA by Karmameju er førsteklasses, rene, og terapeutiske hudplejeprodukter. Ideen bak Karmamejus slow-wear kolleksjon, er at man skal både kunne kunne gå med komfotabelt tøy, og samtidig se fantastisk ut. Karmameju er spesielt kjent for deres kolleksjon av luksøriøse badekåper. Karmameju er luksøriøse,eksklusive, og økologiske produkter. Konseptet bygger på at ekte sunnhet er ro i sjelen, glede, og velvære. 100% SPA er oppdelt i 3 grupper, som har hver deres duftfamilie og egenskaper: 01-gruppen: gjenoppbyggende, 02-gruppen: beroligende, og 03-gruppen: energigivende.