Yogabukser

Når det kommer til hvilke typer klær man bruker til yoga finnes det mange alternativer. Mange foretrekker tettsittende klær i pustende og fleksibelt stoff, som med en lett utførelse gir deg den riktige følelsen på vei til, under og etter treningsøkten. Hos Yogalove.no har vi et fokus på yogaklær i høy kvalitet, nøye utvalgt for å hjelpe deg til å få enda mer ut av treningen. 

12 Produkter

Angi synkende retning
 1. Run and Relax Yoga Tights - Muted Green
  Ikke på lager
 2. Run and Relax Bandha Tights - Coral MIX
 3. Yoga tights Run & Relax Bandha
  Yoga tights Run & Relax Bandha
  Så lav som kr 599,00
 4. Onzie High Yogabukser Basic Midi
  Onzie High Yogabukser Basic Midi
  Så lav som kr 299,00
 5. Spiritual Gangster Rainbow Heart Asana Short Shell
 6. Spiritual Gangster Yogabukser Savasana
 7. Onzie High Rise Yogabukser Chain Gang
 8. Onzie High Rise Capri Leopard
  Onzie High Rise Capri Leopard
  Så lav som kr 299,00
 9. Onzie yogabukser black Snake
  Onzie yogabukser black Snake
  Så lav som kr 475,00
 10. Onzie Long yogabukser Charcoal Snake
 11. Onzie Yogabukser Capri Free Spirit
 12. Onzie Yogabukser Candy Cloud
  Onzie Yogabukser Candy Cloud
  Så lav som kr 299,00

For en ekstra komfortabel følelse anbefales yogabukser i bambus.

De mest populære tettsittende alternativene når det kommer til yogabukser er gjerne tights og leggings. Det finnes lite som slår følelsen av en velsittende tights til treningen, særlig når man skal bruke bena i så stor grad som man gjør under yoga.

Her finner man også capribukser, som gjerne dekker 2/3 av benet. Mange av yogabuksene hos Yogalove er sømløse, noe som bidrar ytterligere til at det føles utrolig behagelige på kroppen. For en ekstra komfortabel følelse anbefales Run and Relax yogabukser i bambus, et materiale som ofte er blitt tatt i bruk i treningsklær de siste årene. Sikre deg nytt treningstøy slik at Uansett hvilken type yogabukse du foretrekker vil du garantert finne en ny venn til yoga- og andre treningsøkter i utvalget her på Yogalove.no.

Run & Relax Yogabukser

Bandha Tights

Rull ut matten i stil med denne sporty og flatterende tightsen i full lengde, laget i fuktavvisende materiale og hurtigtørkende stoff. Disse Bandha tightsene har en høy og bred linning for komfort, støtte og slim-fit som hjelper å holde deg dekket under praksisen. 

Designet for: Yoga, Pilates, Trening, men kan også brukes til løping.

Yama Tights

Hils på vår nye Run and relax Yama Tights - som ligner på vår høyt elsket Bandha Tights. Det unike mønsteret gir en kul twist til ditt vanlige treningstøy - kombiner den gjerne med vår matchende sportsbh for den ultimate treningslooken.

Tightsen har i likhet med våre Bandhas, en høy og bred linning for optimal komfort, støtte og slim-fit som støtter deg under praksisen din. Designet for: Yoga, Pilates, Trening, men kan også brukes til løping.

Studio Tights

Den perfekte kombinasjonen av en sporty og stilig look! Integrerte støttebånd og strategisk plasserte sømmer langs sidene fremhever både legger og rumpe, og former figuren din perfekt…. og den er akkurat lang nok til å bruke med støvletter og en genser når du og været kjøles ned. Designet for: Løping, trening - alt!

Mesh Run and Relax Løpetighs

Dra på løpetur i denne fine tightsen med perfekt passform, laget med fuktavvisende materiale og hurtigtørkende stoff. Tightsen gir god støtte på sidene og bak, noe som også gir et feminint uttrykk til designet.  Den elastiske strikken i livet gir komfort, støtte og slim-fit effekt. Mesh paneler, på nedre legger og knær, sørger for optimal ventilasjon. 

Run and Relax Sava Yoga Leggings

En myk tights i full lengde med usynlige sømmer, laget med naturlig antibakteriell bambus materiale. 

Høy og flat strikk i midjen for komfort, støtte og slim-fit effekt. Run and Relax Sava Yoga Leggings har en trang og delikat ribbestruktur, som gir et feminint preg til designet.

Yoga Tights

En myk yoga tights i full lengde med usynlige sømmer,  laget med naturlig antibakteriell bambus materiale. Den høye og brede strikken i midjen gir behagelig støtte og slim-fit effekt. Den høye midjen gir full støtte under bøying og tøying. Delikate detaljer på nedre legg. Denne tightsen har vært med oss helt fra begynnelsen - en soleklar favoritt!