Pilates

Pilates – effektiv treningsform som passer alle

Pilates er en skånsom, men svært effektiv treningsform. Den passer for alle aldre og forutsetninger og har blitt svært populær de siste årene. Pilates vil ikke bare hjelpe deg til å se bedre ut – men du vil også føle deg bedre! Du blir mykere i kroppen og vil føle deg mer avslappet og harmonisk. Siden det første pilates-studioet ble åpnet i New York i 1926 har damer og herrer over hele verden omfavnet denne livgivende aktiviteten. 

11 Produkter

Angi synkende retning
 1. SPIRITUAL GANGSTER Yogakläder Namaste
 2. Run and Relax Yoga Tights - Muted Green
  Ikke på lager
 3. Run and Relax Bandha Tights - Coral MIX
 4. Onzie High Rise Yogabukser Chain Gang
 5. Onzie High Rise Capri Leopard
  Onzie High Rise Capri Leopard
  Så lav som kr 299,00
 6. Onzie yogabukser black Snake
  Onzie yogabukser black Snake
  Så lav som kr 475,00
 7. Onzie Long yogabukser Charcoal Snake
 8. Run and Relax Seamless Yogabh – Washed Petroleum
 9. Run and Relax T-Sportsbra – Pastel Mint
 10. Pilates Basic (DVD)
 11. Onzie Yogabukser Candy Cloud
  Onzie Yogabukser Candy Cloud
  Så lav som kr 299,00

Pilates er en treningsform som har stabilitet og kroppskontroll som mål, hvor den indre støttemuskulaturen bygges opp fra bunnen av. Pilates gir deg en sterk, smidig og balansert kropp. Du vil få en rankere og bedre kroppsholdning og treningsformen kan forebygge og redusere muskel- og skjelettplager og stimulere blodsirkulasjonen i hele kroppen. Treningsformen er svært skånsom og passer for alle aldre og forutsetninger.

Pilates utføres med rolige, skånsomme men effektive øvelser. Man er hele tiden i bevegelse, det er ingen statiske posisjoner. Pust er viktig i Pilates, og hjernen og kroppen må jobbe sammen for å oppnå god kontroll. Dette gir også utslag i bedre stressmestring, avspenning og mer energi.

Grunnleggeren av Pilates, Joseph H. Pilates, lovte sine kunder: «Etter 30 ganger vil du ha en helt ny kropp». Gjør du Pilates riktig, vil du fort merke god fremgang!

Pilates styrker en rekke mindre muskler.

Dette er en treningsform der man virkelig merker fremgang ved hver økt. «Etter 30 ganger har du fått en ny kropp», som grunnleggeren pilates, Joseph H. Pilates, en gang lovte sine kunder. Pilates styrker muskler og ledd og gir deg økt smidighet og fleksibilitet. Med riktig pilates-trening aktiviserer og styrker man en rekke mindre muskler som bidrar til en økt følelse av styrke, balanse og velvære.

Drømmekroppen med pilates-trening

Innen pilates kan man, litt avhengig av nivå, trene på matte, med ball og på spesielt designede treningsapparater. I vår nettbutikk har vi et godt utvalg av treningsklær til pilates som er både funksjonelle og stilige på samme tid. Med riktig pilates-klær kan du konsentrere deg fullt og helt om treningen uten å plages av at klærne som bretter seg eller glir opp mens du bøyer og tøyer. Kom et steg nærmere målet, enten det er økt velvære eller den såkalte drømmekroppen, med pilates-trening! Yogalove.no er nettbutikken for klær og utstyr til pilates.

Pilates utstyr

For å trene Pilates er en enkel og god matte grunnleggende og nødvendig, men det finnes også mye effektivt utstyr man kan variere med for å gjøre treningen enda mer avansert og interessant. Det vil utvide antall øvelser du kan gjennomføre, og gi deg enda bedre resultater av treningen. Ved å investere i godt utstyr kan du enkelt og billig trene hjemme, når du måtte ønske det! Det har mange glede av i en hektisk hverdag. Kanskje du også vil kombinere utstyret med en Pilates-DVD?

Pilates treningstøy

Det er viktig at treningstøyet du bruker i Pilates ikke hindrer deg i bevegelse. Det skal være av god kvalitet, behagelig å ha på og ikke for løst eller ‘baggy’. For at instruktørene skal kunne gi deg riktige tilbakemeldinger må de kunne se hvordan du gjør bevegelsene, og treningstøyet må ikke være i veien for dette. Husk også at du skal gjøre mange forskjellige bevegelser, og at du kanskje ikke vil ha treningstøy som blir altfor ‘avslørende’. Velg treningstøy som sitter godt på kroppen og som du føler deg vel i! En god Pilates-shorts er en viktig investering! Den må ha god passform og sitte godt, samtidig som den skal være komfortabel.

Run and Relax Pilatestøy 

Lin-Christin har lang erfaring med Pilates. Etter at hun fikk en idrettsskade i 2002 og brukte Pilates i opptreningen, fikk hun raskt en stor lidenskap for treningsformen og livsstilen. Hun tok treningssertifisering hos Pilates Room i Oslo og har opparbeidet bred erfaring som instruktør og personlig trener. Lin-Christin er en inspirerende og omsorgsfull trener med stor kunnskap, høyt engasjement og godt humør. Hun motiverer til å stadig utvikling, samtidig som hun lærer elevene sine viktig kunnskap om muskelbruk, trygg teknikk og riktige bevegelser.

Lin-Christin er gründer bak Pilates Point i Bergen, og jobber der nå som innehaver og hovedinstruktør. Hun har spesialisert seg på Pilates som rehabiliteringstrening, de klassiske pilatesapparatene/matte og gravid-trening. Siden hun også underviser i yoga, kombinerer hun gjerne Pilates med yoga-øvelser.