Yogabukser menn

Yoga bukser for menn Det er viktig å ha komfortable klær når man trener yoga, og der er spesielt viktig å ha behaglige bukser. Årsaken til dette er at man trenger yogabukser som naturlig følger med kroppsbevegelsene under en yogaøkt, som kan bestå av øvelser som downward dog og full lotus.

3 Produkter

Angi synkende retning
 1. Onzie Boardshort - Wolf Grey
  Onzie Boardshort - Wolf Grey
  Så lav som kr 199,00
 2. Onzie Core Capri Gray
  Onzie Core Capri Gray
  Så lav som kr 349,00
 3. Onzie Muscle Tank Black
  Onzie Muscle Tank Black
  Så lav som kr 249,00

Noen menn foretrekker yogatights, mens andre foretrekker yogabukser som er løsere i passformen. Her er det bare å prøve seg frem, for å finne ut hva som er mest komfortabelt for en selv når en trener. Alle menn er forskjellige, og har forskjellige preferanser. Uansett om du velger yoga tights eller yoga bukse, bør du alltid velge bukser av god kvalitet, og som tåler å vaskes ofte – trening etter trening.

For som du sikker allerede vet, er god hygiene like viktig på yogamatta, som det er på treningssenteret. To fantastiske merker du bør merke deg er Onzie og Woven, som begge lager yogabukser av god kvalitet og trendy design. Både Onzi og Woven selges selvsagt her i nettbutikken til Yogalove, som også byr på yoga shorts for den som heller ønsker det. Det har aldri vært enklere å kjøpe yoga bukser for menn på nett, og skulle ikke buksene passe, har du hele 60 dagers bytterett.