Menn

Yoga klær for menn Er du en mann som er glad i å trene yoga? Da er du ikke alene. Flere og flere norske menn har fått øyene opp for yoga de siste årene. Yoga var lenge en treningsform som ble forbundet med storbykvinner, men nå har endelig også menn forstått alle fordelene man får ved å praktisere yoga. Siden flere og flere menn har begynt med yoga, har det også begynt å komme masse kule yogaklær for menn på markedet. Det er gledelig.

5 Produkter

Angi synkende retning
 1. Onzie Boardshort - Wolf Grey
  Onzie Boardshort - Wolf Grey
  Så lav som kr 199,00
 2. Dad hat "Take it easy"
 3. Onzie Core Capri Gray
  Onzie Core Capri Gray
  Så lav som kr 349,00
 4. Onzie Muscle Tank Black
  Onzie Muscle Tank Black
  Så lav som kr 249,00
 5. Spiritual Gangster Rasta Black
  Spiritual Gangster Rasta Black
  Så lav som kr 450,00

Du finner et fantastisk utvalg av yoga klær for menn her hos Yogalove. Som navnet vårt tilsier, elsker vi yoga, og tilbyr derfor kun det beste av det beste av yogaklær- og tilbehør til våre kunder. I nettbutikken vår, kan du helt enkelt kjøpe yogaklær fra merker som Onzi, Woven og Spiritual Gangster. Du finner både yoga shorts og yoga bukser (i både løs og tight passform), samt t-skjorter og singletter. Det er ikke til å stikke under en stol at mange menn trener like mye for å se bra ut, som for å holde seg i form. For mange er det også viktig å se bra ut under selve treningsøkten. Dette er kanskje spesielt viktig når man trener yoga, hvor man må ofte må konsentrere seg hardt for å klare å holde svært kompliserte posisjoner.

Yogalove hele 60 dagers bytterett

Å bruke treningstøy som er funksjonelt, men som også har fin design, er derfor viktig. Det forstår vi her hos Yogalove, og tilbyr derfor yoga klær i klassisk, men trendy design, snitt og farger. Uansett hva slags form for yoga du trener, om det er bikram, hatha eller ashtanga, finner du klærne du trenger her i nettbutikken. Det samme gjelder om du trener på et yogastudio i Oslo, hjemme på stuegulvet, i parken på sommerstid eller på en yogaretreat i Thailand. Det har aldri vært enklere å kjøpe yoga klær for menn på nett enn det er her i nettbutikken. Så om du er glad i å trene yoga, da har du kommet til rett sted. Hos Yogalove finner du nemlig det aller kuleste treningstøyet til din neste yogaøkt, alt fra shortser og bukser, til t-skjorter og yogamatter. Ta en titt på det fantastiske utvalget av yoga klær for menn, og du kan få ditt nye yogaantrekk levert i løpet av få dager. Skulle klærne mot formodning ikke passe, har du hele 60 dagers bytterett. Namaste.