Yogakläder

Hvordan finne de beste Yogaklærne? Det lønner seg å investere i egne, tilpassede klær til yoga! Men alternativene er mange og det er ikke lett å finne frem i jungelen av forskjellige typer yogaklær. Det er forskjellige klær til forskjellige yoga-varianter, og selvfølgelig har man også sine egne preferanser på hva man synes er behagelig å bruke. Her gir vi i yogalove.no deg en oversikt over hva du bør tenke på når du skal kjøpe deg yogaklær!

 

36 Produkter

Angi synkende retning
 1. SPIRITUAL GANGSTER Yogakläder Namaste
 2. Onzie Boardshort - Wolf Grey
  Onzie Boardshort - Wolf Grey
  Så lav som kr 199,00
 3. Run and Relax Yoga Tights - Muted Green
  Ikke på lager
 4. Run and Relax Bandha Tights - Coral MIX
 5. Yoga tights Run & Relax Bandha
  Yoga tights Run & Relax Bandha
  Så lav som kr 599,00
 6. Onzie High Yogabukser Basic Midi
  Onzie High Yogabukser Basic Midi
  Så lav som kr 299,00
 7. Spiritual Gangster MAUI ARROW SWIM Top
 8. Dad hat "Take it easy"
 9. Spiritual Gangster Yogakläder Women's Mermaid Hoodie
 10. Spiritual Gangster Yoga top Grateful Medallion
 11. Spiritual Gangster Rainbow Heart Asana Short Shell
 12. Spiritual Gangster Yogabukser Savasana

Yoga er en treningsform med mange, kanskje uvante, bevegelser, spesielle positurer, strekking, bøying og tøying. Vi blir varme, og det svettes. Yogaklærne skal sitte godt og føles behagelige hele veien. I tillegg er yoga også mental trening, og klærne bør ikke ta bort eller være forstyrrende på det mentale fokuset. Energien skal gå til bevegelsene og det mentale fokuset, ikke til å dra i topper som sklir opp eller klø på en søm som stikker. Generelle råd til gode yogaklær: Velg klær som puster og som ikke så lett blir våte og klebrige. Fleksibelt og strechy stoff er behagelig i utførelsen av de avanserte yoga-bevegelsene.Tettsittende klær kan være praktisk da stoffet ikke kommer i veien for utførelsen av bevegelsene. Velg kvalitet. Husk at klærne skal tåle mye strekking og mange bevegelser. Det er lett at sømmene i klær av dårlig kvalitet går opp eller at stoffet slites. Husk også behagelig undertøy! Spiler i BH’en kan gnage, sømmer kan klø. Gode, sømløse trenings-bh’er er å anbefale! Velg topper som sitter godt, slik at du ikke plages av at toppen sklir opp hele tiden, eller faller over hodet på deg når du bøyer deg ned. Et noe høyt liv på buksen/shortsen er det mange som liker, da det hindrer at livet sklir for langt ned under øvelsene. Det kan være godt med en ekstra jakke eller genser til avspenningsøvelsene på slutten av timen, for å ikke bli kald.

\r\n

Klær til noen populære typer yoga:

\r\n

Hatha-yoga: Hatha-yoga passer for alle, og er gjerne det nybegynnere starter med. Her fungerer det helt fint med lange bukser eller leggings. Toppen bør være elastisk og sitte godt. Tenk på at instruktøren bør kunne se bevegelsene dine godt, slik at han/hun kan komme med konstruktive tilbakemeldinger. Velg undertøy som sitter godt og ikke irriterer deg. Ta med noe litt varmere til avspenningen.

\r\n

Bikram-yoga: Bikram-yoga utføres i et varmt rom (30-40 grader), med harde øvelser, uten at man nødvendigvis trenger være vel-trent på forhånd. Her er det viktig med klær man ikke blir for varm i. En kort shorts og en topp som ikke er for lang passer gjerne godt her. Mange trener også Bikram-yoga kun i en behagelig trenings-bh og kort shorts. Men husk å ha med en jakke eller genser slik at du ikke blir kald når du skal avspenne.

\r\n

Ashtanga-yoga: Ashtanga-yoga utføres med effektive og harde øvelser og passer for godt trente. Det er viktig med lite klær, for eksempel kort yoga shorts og topp eller trenings-bh, i pustende materialer. Klærne må være myke og elastiske. På yogalove.no finner du klærne og merkene som anbefales av yoga-kjennere! Det er klær av høy kvalitet og i en utførelse som passer til treningsformen. De er nøye utvalgt slik at du kan være sikkert på at du blir fornøyd! Og du kan handle i ro og fred online, med rask levering.