KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Omtaler fra kunder

Review by Sheila Lyhne
Vurdering
Yama Yogamatten er ypperlig til bruk for min daglige yogapraksis!
Den sikrer meg et godt og trygt grunnlag som er ytterst nødvendig når jeg praktiserer yoga. Matten er oppdatert med dens absorberende evne og laget av den beste kvalitet i fine materialer/tekstiler og vakre farger.
Det er Yama yogamatten jeg anvender i de fleste av mine yogavideoer da den rett og slett er vanvittig god og i tillegg har et flott design!
Vurderer du å skaffe deg en ny matte? Du vil ikke angre:)
Best, Sheila Lyhne, Ashtanga Yoga Student.
(Sendt inn 20.10.2015)

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Yogamatte Yama

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Yogamatte Yama

Utsolgt

Product code: Yama_orange
750 NOK

Yogamatte yama 


Den ultimative matten til hot yoga-utøvere. Denne matten utgjør både matte og håndkle i et. Yama's hot yoga-matte kombinerer altså den tradisjonelle yogamatte med sugeevnen fra et godt yogahåndkle. Matten er fremstilt av det banebrytende "Stay Put" ECO PER® (Polymer Environmental Resin), som er et patentert, miljøvennlig og ytterst brukbart til yoga og hot yoga.


Yama Yogamatten bruker jeg i min daglige ashtanga yoga praksis. Den sikrer meg et trygt og stødig grunnlag som er ytters nødvendig når jeg utøver. Ikke bare er den laget av de beste materialer og tekstiler, men den er superfin i designet og jeg bruker den derfor masse i mine yogavideoer. Hvis du ikke har testet Yama Hot Yogamatten enda er det på tide. Du vil ikke angre. Jeg hadde ikke kunnet anbefale denne matten om den ikke hadde fulgt opp til mine forventinger, det garanterer jeg, jeg er kjempefornøyd:)" Sheila Lyhne, Ashtanga Yoga Student - Oslo, Norway


Produktinformasjon: Størrelse 61 x 183 cm Materialer ECO PER®, Microfibre av bambus og kullfibre Vaskeinformasjon Kan maskinvaskes 30 grader, men tåler ikke tørketrommel. Det er en god ide å vaske yamamatten før du tar den i bruk. Produksjonsland Taiwan Tykkelse 4mm