KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Skriv din egen omtale

You're reviewing: OSKIA Perfect Cleanser

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

OSKIA Perfect Cleanser

På lager

Product code: 040418
399 NOK
ELLER

OSKIA Perfect Cleanser Nutri-aktiv og nærende rensekrem.


Denne nærende rensekrem er blandt annet rik på vitaminer, mineraler, bløtgjørende emolienter og essensielle fettsyrer til å holde hudens sunnhet i balanse. Kombinasjonen av de essesielle ingrendienser er med på å rense huden i dybden, bløtgjøre og gjenopprette hudens naturlige fuktighet. Når denne næringsrike krem kombineres med vann, blir den til en lett rensemelk, som renser porer i dybden og fjerner urenheter – din hud vil etterpå føles gjennomrenset og bløt som silke. Perfect cleanser er perfekt til alle hudtyper, spesielt moden, tørr, eller hormonell hud.


Fordeler ved OSKIA Perfect Cleanser: Rengjør og renser i bybden – Fjerner all makeup – Regenerende effekt – Beskytter huden mot skadelige bakterier – Gjenoppretter og bløtgjør huden og dens elastisitet – Forvandler seg til en rensemelk, når kremen blandes med vann


Vurdering OSKIA Perfect Cleanser: Noe av det viktigste når det gjelder hudpleie og en vakker og frisk hud, er å fjerne alle makeuprester hver kveld. I kontakt med vann forvandler Perfect Cleanser, som ved første berøring føles ganske fast og og fet, seg til en bløt og lett rensemelk, som egner seg selv til den mest sensitive hudtype. Cleanseren renser porene i dybden og fjerner urenheter og huden føles etterpå gjennomrenset og bløt som silke. Du kommer til å få en helt ren hud, som får mulighet til å regenerere seg! Bruk etterpå Oskia Bedtime Beauty Boost for det optimale resultat og du vil våkne med en fornyet hud. Veiledning Fukt hender, og masser kremen blidt inn i ansikt og hals. Kremen må ikke komme i kontakt med øynene. Tilsett eventuelt en smule varmt vann, for å skape en skånsom rensemelk, eller bruk en ren klut til å rense ansiktet med og halsen. Hvis øynene kommer i kontakt med kremen, skyll grundig med varmt vann.