KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Oskia Micro Exfoliating Balm

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Oskia Micro Exfoliating Balm

På lager

Product code: 200071
500 NOK
ELLER

OSKIA Micro Exfoliating Balm:


Denne utsøkte og kremede exfolierende skrubb er ikke kun skapt til å fjerne døde hudceller og urenheter fra huden, men inneholder også næringsstoffer, som etterlater din hud med en fornyet glød og skjær, som utstråler sunnhet og livskraft. Kombinasjonen av blandt annet vitaminer og mineraler, skaper et lengrevarende ungdommeligt utseende. OSKIA Micro Exfoliating Balm kan kombineres med vann, for å forvandle den til en lett rensemelk. Den kan doseres etter ditt behov – om du har bruk for en lett eller en litt sterkere skrubb. Skrubben er rik på vitaminer og inneholder A, B1, B2, B3, B5, B6, C, D&E samt mineraler og inneholder MSM & Zink, melkesyrebakteerier, Omega 3, 6 & 9, nype, kukui nøtt, og mandelolje.


Fordeler ved OSKIA Micro Exfoliating Balm:Naturlig hudexfoliering og nærende renseskrubb. Fjerner døde hudceller og renser tilstoppede porer. Fremmer hudens egen kollagenproduksjon for bedre regenerering. Etterlater huden bløt og behagelig. Essensielle næringsstoffer fremmer hudens sunnhet. Selv menn elsker den – den renser, exfolierer og nærer, alt i ett! Veiledning: Vask ansikt og hals, og la det forbli fuktigt. Masser en liten mengde av produktet blidt inn i ansikt og hals med sirkelformede bevegelser, ved hjelp av fingerspissene. Unngå kontakt med øynene. Tilsett eventuelt en smule vann for å lage en rensemelk. Tilsett enda mer vann for å oppløse MSM-kornene og kremen for å skape en bløtgjørende melk, og rens det av med vann. Denne skrubb er meget skånsom, og kan brukes 2-3 ganger om uken.


Vurdering OSKIA Micro Exfoliating Balm: Et par ganger om uken har huden bruk for en skånsom, men effektiv skrubbekrem, som renser i dybden og fjerner rester af makeup og døde hudceller. Vask ansikt og hals, og la det være fuktigt. Masser en liten mengde av produktet blidt inn i ansikt og hals med sirkelformede bevegelser ved hjelp av fingerspissene. Rens deretter huden med vann og dupp den blidt med et håndkle til den er tørr. Din hud vil føles utrolig bløt og se mye lysere ut. Gjenta dette et par ganger om uken og du vil se resultater gi en klarere og glattere hud.