KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Skriv din egen omtale

You're reviewing: OSKIA Bedtime Beauty Boost

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

OSKIA Bedtime Beauty Boost

Utsolgt

Product code: spashop_140162
1050 NOK
Oskia Bedtime Beauty 


Denne luksuriøse nattkremen er fullpakket med patenterte ingredienser mot aldringstegn, næringsstoffer og blomsterekstrakter for å gi huden din en superladet skjønnhets- og helseboost over natten for å forhindre tegn på aldring og gi en mykere og sunnere morgenhud. Kremen har lett tekstur, men er rik på essensielle næringsstoffer i tillegg til hydrerende, anti-aldrings aktiver som lysner huden. Den er designet for å stimulere hudens naturlige regenereringsprosess, glatte ut rynkene, redusere aldersflekker og gi huden en naturlig strålende, ungdommelig glød. Formulert med OSKIAs unike ernæringsmessige tilnærming og signatur MSM reparasjon og regenereringskompleks. “Synlig ungdommelige resultater om morgenen”, VOGUE

Fordeler: Tilfører huden en fest med helse- og skjønnhetsfremmende næringsstoffer for å hjelpe til med å gjenoppbygge cellenes helse. 

Absorberer lett og kjennes ikke fet. Hjelper de naturlige reparasjons- og regenereringsprosessene. Piffer opp huden og glatter ut rynker og fine linjer. Stimulerer kollagenproduksjonen. Gir langvarig hydrering når huden din trenger det mest. Hjelper til med å lette og forhindre hyperpigmentering. Beskytter hudens naturlige DNA. NUTRI-ACTIVE NOURISHING & REGENERATING NIGHT CREAM. Med vitamin A, B1, B2, B3 (Niacinamid), B5, B6, C, D, E, F, Melkepeptider, stamceller fra sveitsiske epler, hyaluronsyre, fytosteroler, MSM, Omega 3, 6 og 9.