Philip, hvorfor har du startet yogalove.no?

Yogalove.no er en invitasjon til deg om å åpne døren inn til et univers med de beste yogabloggere og de mest erfarne yogiene, mestrene og entusiaster. Her finner du også gode tips og ideer til alt fra yogamatter og klær til mindfulness. Se det som en gratis gave til deg som bare ikke kan leve uten yoga i hverdagen... akkurat som meg. Kodeordet, eller kjærligheten, er yoga. For meg handler yoga ikke om tro, et liv med avsavn, baggy bukser eller underlig indisk sang.
Det handler om en følelse i kroppen, i hjertet, i hodet. Det handler om en treningsform som forener muskler og mindfulness. Det handler om å ønske, å gjøre og gi mer. Og få mer... ut av livet. Tanken er en side hvor det er plass til å dykke dypere ned i yoga igjennom ord og bilder. Og ikke minst møte noen av de spennende yoga personlighetene som vi har i Skandivania. En inspirerende hjemmeside fuld av inspirasjon til hvor og hvordan du kan finne frem til yoga studioer rundt om i landet, og til den yogaformen som passer deg best, inkludert beskrivelser av de mange forskjellige yogaformene.

Hvorfor yoga?

Fordi jeg plutselig befant meg selv et sted i livet hvor det var opplagt å rydde opp, starte forfra, se innad. Jeg har i mange år levd det travle storby-business-party-livet. Etter å ha bremset opp, hadde jeg bruk for å finne ut av hva som skjedde inne i meg. På en eller annen måte endte jeg nede hos Hamsa Yoga en dag...vet faktisk ikke hvordan, kjente ikke noe til Hamsa, eller yoga for den sak skyld. Etterpå kan jeg se at jeg nok bare fulgte hjertet mitt. Hadde en søken, en lengsel jeg ikke visste hvordan jeg skulle forholde meg til. Noe med å starte forfra....Og noe med å finne en balanse mellom den travle hverdagen, å være far, å være noe for andre.

Så, kanskje litt merkelig, men yogalove.no er startet ut av kjærlighet og takknemlighet til det som yogaen har vært på min egen vei, en venn, et lys, en inspirasjon... på den moderne storby yogini-aktige måten.

Av hjerte takk til dem som jeg har møtt på veien min, som har bidratt og støttet opp om yogalove. Evig takknemlighet til Hamsa Yoga Studio for inspirasjon til å oppdage hvem jeg er."

Alt godt Philip