KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Neulash Vippeserum 6 ml

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Neulash Vippeserum 6 ml

På lager

Product code: spashop_Neulash Vippeserum 6 ml

Vanlig pris: 1149 NOK

Specialpris 999 NOK

ELLER

Neulash Vippeserum 6 ml: Det beste og billigste vippeserumet i Norge


En av de mest effektive måtene å ta vare på øyenvippene og gi dem hvile er med et vippeserum som Neulash. Det er det billigste serumet i Norge, og det bidrar til fuktighet og ernæring, noe som gjør at vippene får gjenoppbygge strukturen og lar korte, knekte vipper gro ut igjen. Etter kort tid ser du en betydelig forskjell, og vippene vil igjen være lange, sterke og fyldige. Så hvis du er lei av dine korte, skjøre øyenvipper, prøv serumet. Det er 6 ml i tuben, og det er nok for 120-180 dagers bruk.


Hvordan du bruker Neulash vippeserum 6 ml. Det beste med serumet er at det ikke krever noe av deg, men resultatet er til å ta og føle på. Det handler bare om å gjøre bruken av serumet til en del av kveldsrutinen. Den første måneden med Neulash anbefaler vi at du bruker det hver dag. Allerede denne måneden vil du kunne se tydelige resultater. I den følgende måneden behøver du bare bruke serumet annenhver kveld, og etter det trenger du bare å bruke den to til tre ganger i uken. Det kan neppe bli lettere, ikke sant? Pleie i forbindelse med øyenvippe-forelengelser: Hvis du har øyenvippe-forlengelser er det ekstremt viktig at du pleier dine øyevipper. De må ha rikelig med fuktighet og beskyttelse. Neulash vippeserum beskytter, gir næring og fukter vippene for å sikre at de ikke går i brekker. Det er ikke bare aktuelt når du ikke har kunstige vipper - nei, det er også viktig når du har øyenvippe-forlengelser, ettersom sunne og velpleidde vipper er avgjørende for om vippe-forlengelsene vil sitte på plass eller falle av i tide og utide.


Få dine lange, voluminøse øyenvipper tilbake! Hvem ville ikke gjerne ha lengre, fyldigere og mer velpleide øyenvipper? De fleste kvinner føler seg mye mer feminine når vippene er lange som Bambis, fordi det er bare noe ekstremt kvinnelig over lange, fyldige vipper. Men det kan være vanskelig å oppnå ønsket resultat selv med en veldig god og beryktet mascara. For hvilken er riktig for dine øyevipper? Er det lenge eller volum du er ute etter? Og skal den være vannfast eller ikke? I tillegg er ikke mascara spesielt sunt for øyevippene, da det bidrar til å tørke dem ut. Du har garantert mistet et par øyenvipper når du renser mascaraen bort om kvelden, og det er et tegn på at øyevippene trenger litt hvile og omsorg.