Er du en dyktig forfatter som ser etter et sted å dele dine unike observasjoner, meninger, oppskrifter, tips og alt du kan tenke på? Du har kommet til den rette plassen! Noen ting å huske på:

Tone: YOGALOVE har et rykte for å være litt irreverent og kanskje til og med litt rapp. En følelse av humor, selvbevissthet og lystighet er viktige komponenter i alle våre beste artikler.

Vi vil lett redigere innlegget ditt for å sikre at det passer inn i bladet, men det er en god idé å få en følelse for tonen vår ved å lese noen nyere artikler.

Ordtall: Artikler er vanligvis på mellom 300 og 800 ord, vennligst hold deg under 800 ord. Oppmerksomhetsrekkevidden til folk kan være ganske kort!

Originalinnhold: Beklager, men vi publiserer bare artikler som ikke er publisert andre steder.

Bilder: Vi elsker bilder! Når du sender inn dine originale bilder eller bilder du har tillatelse til å bruke med artikkelen din, er det definitivt et pluss!

Promotering: Siden vi ikke tilbyr monetære kompensasjoner for artikler, jobber vi hardt for å sørge for at våre YOGALOVE -forfattere blir promotert på riktig måte. Vi ber deg om et portrettbilde, bio og sosiale medier dersom artikkelen din blir akseptert.

Vennligst send en pitch på ett avsnitt til philip@yogalove.dk hvis du er ny bidragsyter. Etter at du har blitt en fast bidragsyter vil du kunne levere inn ferdige artikler i fremtiden!