KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black

På lager

Product code: Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black
70 NOK
ELLER

Max Factor Mascara 2000 Calorie 01


Den tidløse elegansen til ikoniske vipper vil aldri gå av moten og Max Factor 2000 Calorie Mascara er sminkens svar på “den lille sorte”. Et absolutt “må-ha” i hverdagen. Dens unike evne til å gi vippene opp til 3 ganger så mye volum som størrelsen på vippene gjør at denne har vært våre make-up artisters favoritt i over 20 år. Den tørker raskt og smitter ikke av. Et supert valg for sensitive øyne og de som bruker kontaktlinser.


En supervolum maskara som tredobler volumet på vippene - Slik gjør duSe nedover i et speil og arbeid mascarakosten fra side til side, fra rot til tupp. Se deretter oppover for å påføre mascara på de nedre vippene. Bruk enden av kosten for å påføre mascara på hver eneste vippe for å skape en definert look. Vent til mascaraen har blitt klebrig før du påfører enda et lag på de øvre vippene.


Tips fra make-up artisteneFor å påføre mascaraen bør du feste blikket nedover i et speil og arbeide mascarakosten fra side til side, fra rot til tupp. Se oppover og påfør mascara på de nedre vippene. Bruk enden av kosten for å legge et lag med mascara på hver vippe for å skape en definert look. Vent til mascaraen har blitt klebrig før du påfører enda et lag på de øvre vippene.