Salgsbetingelser på Yogalove.no

Kunden samtykker til følgende salgsbetingelser når han/hun gjennomfører et kjøp på Yogalove.no.

Betaling og priser.

Hos oss kan du betale gebyrfritt med følgende kort: VISA, MasterCard og American Express. Alle priser er oppgitt i norske kroner, ekskl. mva. Prisene er gjeldene innenfor Norges grenser, men inkluderer ikke Svalbard og Jan Mayen. Det tas forbehold om trykkfeil og prisendringer. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte

Told

Når du har vore på handletur i utlandet, kan du ta med deg varer opp til verdigrensa utan å betale toll og meirverdiavgift. 

https://www.toll.no/

Vipps

Betaling med VIPPS er gjennomført gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID i henhold til Vipps kjøpsprosess.

Betalingssikkerhet 

Det er trygt å betale med bankkort på Yogalove.no, vi benytter Euroline for en sikker og enkel betaling.

Frakt og levering

En frakt kostnader av 50 NOK vil bli lagt til alle bestillinger. Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over 600 NOK.

Alle varer sendes med GLS. Bestiller du innen kl. 13.00 på hverdager kan varen leveres innen to (4) virkedager for kunder i Osloområdet. For andre områder kan det ta opp til fire (6) dager. Du kan spore din pake på ved bruk av ditt sendingsnummer.

Plikt

Tilbakebetaling Hvis du utøve din rett til å avbryte, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene. Du må betale returkostnadene når varene blir sendt tilbake. Vi betaler alt tilbake kostnadene ved å returnere de såkalte erstatningsvarer.

Leveranser

Ordrer plassert før 14.00 behandles på samme dag og leveres vanligvis i løpet av 1-3 dager. Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling

Leveringsmetoder

Vi leverer varene med GLS & Post Nord 

Kansellering

En ordre kan kanselleres ved å sende en e-post til philip@yogalove.dk

Er pakken allerede sendt, må du bruke angreskjema for å returnere bestillingen.

Retur og bytterett

Yogalove.no tilbyr full bytterett i henhold til angrerettloven. Som kunde har du 60dagers returrett fra det tidspunktet varen ble levert til deg. Hvis du ønsker å returnere varen må du sende den tilbake til Yogalove.no for egen regning, dette må skje senest 60 dager etter at du mottok varen. Adressen er: Philip Monberg, Johnstrups Alle 7 1tv, 1923 Frederiskberg C, Danmark

Det er viktig at du oppgir navn og fakturanummer når du returnerer en vare. Varen må returneres i originalemballasjen og i perfekt tilstand. Benytter du deg av angreretten vil du få pengene i retur. Pengene vil bli overført til din konto så fort vi har mottatt pakken med korrekte opplysninger fra deg. Bruk angrerettsskjemaet som fulgte med ordrebekreftelse for kjøpet.

Reklamasjonsrett

Hvis varen er ødelagt, eller varen har en feil, kan du sende en klage til philip@yogalove.dk. Klager på bakgrunn av reklamasjonsrett skal skje innen rimelig tid etter du har oppdaget feilen, eller burde ha oppdaget feilen ved normal gjennomgang av varen. Klagen skal rettes skriftlig. Klageretten opphører to år etter mottagelsen av varen med mindre annet er avtalt.

Registrering av personopplysninger

I
nnhenting og lagring av dine personlige opplysninger skjer i henhold til personopplysningsloven. I forbindelse med et kjøp registrerer Yogalove.no ditt navn og adresse, samt fakturainformasjon for kjøpet. Opplysningene gis ikke videre til tredjeparter og slettes automatisk fra vår database hvis du ikke handler i nettbutikken over en periode på 24 måneder. Hvis du er i tvil, send gjerne en e-post til philip@yogalove.dk

Aldersgrense

Man må være over 18 år for å handle på Yogalove.no. Du er selv ansvarlig for å overholde aldersgrensen.