Yogabyer

 1. Oslo Yoga

  Oslo Yoga

  4 yogastudioer i Oslo centrum

  Af Silje Bjørnholt

  PURO YOGA

  ~Puro yoga er et nydelig yogastudio på Frogner i Oslo med erfarne og skjønne lærere. Puro yoga er i utgangspunktet et Asthanga studio, med blant annet Mysore 6 dager i uka, drop-in klasser i ledet Ashtanga I/II/III,nybegynner kurs m.m., men de har også gravide- og ungdoms- yoga, japa meditasjon, og ikke minst; Jivamukti yoga, med klasser 4 ganger i uka.

  Jivamukti er den yogaformen som ligger mitt hjerte nærmest, ettersom jeg også selv er utdannet Jivamukti instruktør. Spirituelt oppløftende klasser med chanting, meditasjon, dynamisk yoga til fengende rytmer, Bhakti musikk fra Krishna Das, Jai Uttal, eller mer moderne, funky tunes fra artister som James Blake, samt gode oldies som The Beatles eller the Rolling Stones.

  Som læreren min, og en av grunnleggerne av Jivamukti Yoga; Sharon Gannon sa; "Don't just teac....

  Les mer »
 2. Yoga Games – den store nordiske yogakonferanse

  Yoga Games – den store nordiske yogakonferanse

  Yoga Games

  Besøk Yoga Games – den store nordiske yogakonferanse

  Yoga Games er Skandinavias største yogaarrangør med The Nordic Yoga Conference og forskjellige inspirasjonsdager og yogareiser på programmet.

  Nordisk yogakonferanse i Sverige

  Hører du til dem som elsker å drive med yoga så vil du også elske The Nordic Yoga Conference, som avholdes i Sverige flere ganger i året.  I løpet av de tre dagene som konferansen alltid varer kan du delta i en rekke forskjellige workshops, gjøre yoga og lytte til mange spennende foredrag.

  Det er mange vidt forskjellige emner på programmet, så det kan være vanskelig å velge. Det bør være noe for alle som interesserer seg for yoga, enten du interesserer deg for klassisk yoga eller nyere og mer eksperimenterende former.

  Yoga er for alle og alle kan trene yoga på deres nivå, men det er noen workshops og....

  Les mer »