KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Yogaglo er yoga for alle online yoga

Yogaglo er yoga for alle online yoga

Yogaglo er et online yoga-univers med mer enn 2.000 forksjellige yogaklasser på programmet. Det betyr at du alltid vil kunne finne en yogaklasse som passer for deg, uansett om du er nybegynner eller har drevet med yoga i mange år.

Med Yogaglo kan du gjøre yoga hjemme i stuen – eller alle andre mulige steder når du er på farten. Det krevet kun en data med internettforbindelse eller en HD TV.

Nybegynnere kan gå i nybegynnersenteret

Yogaglo kan være et godt sted å starte hvis du ikke har drevet med yoga tidligere men gjerne ønsker å finne ut om det er noe for deg, før du melder deg på en yogaklasse.

På Yogaglo kan du klikke deg rundt og både se og prøve de mange forskjellige online yoga formene ved å se på detaljerte videodemonstrasjoner av de forskjellige yogastillinger. Videre kan du lese om det filosofiske grunnlaget for yogaen, hvis du ønsker å lære mer om det.

Du kan også lese om de ulike lærerne som er tilknyttet Yogaglo. Ut over nybegynnersenteret er det også egne grupper for kvinner, for sykkelryttere og for lærere.

yogaglo

Et univers av valgmuligheter

På Yogaglo kan du velge akkurat den yogaklassen du har lyst til å følge, når det passer deg og hvor det passer deg. Du kan neppe finne en mer fleksibel måte å trene på.

Du kan velge yogaklasser ut fra yogaformen du ønsker å følge. Hvis du allerede vet hvilke form for yoga du foretrekker så velger du bare den med en gang. Du kan også velge ut fra menypunktet nivå, for så å finne en yogaklasse som passer for deg.

Totalt kan du velge mellom tre nivåer. Til sist kan du finne din yogaklasse ut fra den tid du har til rådighet der og da. Varigheten på klassene varierer fra fem minutter og opp til 120 minutter. Dette gjør at du også på travle dager kan få tid til yoga i hverdagen.