KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

København Yoga Festival

København Yoga Festival

Det startet med en hagefest og en elefant et sted i den nye delen av Sydhaven I København.

Stina Madelaire sin venn hadde vært i India hvor han hadde kjøpt en imponerende statue av elefant guden Ganesha. Statuen fikk en autentisk velkomst seremoni med røkelse, mantra synging og et hav av roseblader. Venner var invitert til sommerfesten for å ta del i seremonien, og en håndfull yoga lærere var med for å instruere gratis yoga klasser ute på gresset.

Knust himling og et paviljong telt som var blåst ned av vinden var møblene, under yoga mattene var gresset gulvet og himmelen var taket. Seremonien var konkludert når vi knuste en kokosnøtt å kastet den i sjøen. Vår lek og moro varte mye lengre enn ventet og endte med allsang rundt bålet under en nydelig nattlig himmel.

Yoga, gress og musikk

Våren etter kombinerte Stina Madelaire og Mai Brøndsted yoga, gress og musikk sammen for å oppfylle en drøm om en større festival. Målet var en festival for å vise alle sider og fargespekter av yoga, samt å gi yogis fra hele landet et sted å møtes.

En yoga festival i København som kunne framheve yoga langt forbi det allerede etablerte samfunnet og vise at det er yoga for alle type mennesker, uansett alder, størrelse eller yrke.

Det som tidligere var en sommerfest med gress mellom tærne ble til København Yoga Festival som i 2011 flyttet fra Sydhavn til Søndermarken på Frederiksberg. Yogis fra hele området flokket seg sammen tidlig på morgenen for å rulle ut yogamattene sine, tross Meteorologisk Institutt sin advarsel om regn.

Vi rakk å gjennomføre halve programmet før vi pakket sammen tingene våre å søkte dekke under tak, alle fortsatt like engasjert og villig til å gjennomføre. Dette viste seg å være starten på noe stort.

I 2012 bygget vi et lite samfunn av telt lokalisert like ved sjøen ved Tiøren, Amager Strandpark. Festivalen ble utvidet til en 2 dagers event og det ambisiøse programmet inkluderte nærmere 40 workshops, en serie av klasser og en scene med live musikk.

København Yoga atmosfæren var full av gledelige smil, yogis med tærne ut av teltene, god publisitet og rosende ord. Drømmen hadde blitt virkelighet. Hagefesten var vokst til en festival og elefanten gladelig flagrer med ørene sine igjen denne sommeren. Vi er gla over å ønske deg velkommen til en spennende yoga festival igjen dette året for å feire en glimrende ide som ble utviklet i Ganeshas navn den sommeren i Sydhavn.