KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

GRAVIDYOGA

Gravidyoga

Yoga er for alle – også gravide! Gravid yoga er utrolig populært og med god grunn.

Store forandringen som inntreffer i livet ditt når du skal føde et barn. For i denne formen for gravid yoga (gjen)oppdager du dine egne ressurser og finner din indre kraft fram, så du blir både fysisk og mentalt klar til den store forandringen som inntreffer i livet ditt når du skal føde et barn.

Yoga for gravide fungerer som et godt supplement til de alminnelige fødselsforberedelsene, bl.a. fordi du gjennom øvelsene og avspenningen blir særlig oppmerksom på kroppen og dens signaler.

Du blir trent i å fokusere på kroppen din, samtidig som du forbereder deg til den forestående fødsel. Du blir godt rustet fysisk så vel som mentalt til at bli forelder.

Åndedrettsøvelsene er tilpasset den gravides kropp. 

Gravidyoga arbeider i særlig grad med åndedrettsøvelser, og du vil konkret kunne bruke teknikkene ved selve fødselen. Åndedrettsøvelsene er tilpasset den gravides kropp. Også de avlastende stillingene som du lærer underveis, forbereder deg helt konkret på at selve fødselen kan bli en god opplevelse.

Korrekte åndedrettsøvelser gir både mor og barn en bedre fødselsopplevelse.

De fysiske øvelsene styrker musklene dine, og har du spenninger, arbeides det med å forløse disse. Ved å utføre fysiske øvelser, oppnår du en bedre blodgjennomstrømning og et større oksygenopptak i kroppen. Det hjelper deg også til å opparbeide mer energi underveis i graviditeten. På denne måten lærer du også å få et mer avslappet forhold til den forestående fødselen.

Yoga for gravide styrker i sær samspillet mellom kropp, bevissthet og åndedrett.

Yoga for gravide gjør det både enklere og mer behagelig å være gravid. Bli helt klar til den beste forandringen i livet ditt (å bli mamma) – dyrk gravidyoga!