KJØP YOGAUTSTYR HER / RASK LEVERING / GRATIS FRAGT over 600 NOK / RING OSS DØGNET RUNDT
0

Kurv din er tom

Yoga Games – den store nordiske yogakonferanse

Yoga Games

Besøk Yoga Games – den store nordiske yogakonferanse

Yoga Games er Skandinavias største yogaarrangør med The Nordic Yoga Conference og forskjellige inspirasjonsdager og yogareiser på programmet.

Nordisk yogakonferanse i Sverige

Hører du til dem som elsker å drive med yoga så vil du også elske The Nordic Yoga Conference, som avholdes i Sverige flere ganger i året.  I løpet av de tre dagene som konferansen alltid varer kan du delta i en rekke forskjellige workshops, gjøre yoga og lytte til mange spennende foredrag.

Det er mange vidt forskjellige emner på programmet, så det kan være vanskelig å velge. Det bør være noe for alle som interesserer seg for yoga, enten du interesserer deg for klassisk yoga eller nyere og mer eksperimenterende former.

Yoga er for alle og alle kan trene yoga på deres nivå, men det er noen workshops og foredrag som er særlig egnet for nybegynnere i yogaens verden.

De er markert i programmet, der du også kan lese mer om hva de forskjellige workshops og foredrag handler om.

Meld deg på den neste yogakonferansen

Den neste i rekken av nordiske yogakonferanser finner sted i Stockholm i dagene 13.-15. februar 2015. Videre vil det holdes en Nordic Yoga Conference i Göteborg den 24.-26. april 2015. I mai er det mulighet for å delta i en spennende yogareise til New York: The Yoga Experience.

yogagames - yogalove.no

Yoga conference Stockholm

Hver gang det holdes en yogakonferanse holdes det samtidig en stor helsemesse som du også kan besøke. Her kan du møte omkring 50 utstillere som står klare til å presentere deres virksomhet og deres produkter.

Ønsker du å melde deg på The Nordic Yoga Conference kan du lese mye mer om konferansen på hjemmesiden  Her kan du også kjøpe billetter til konferansen – enten til hele konferansen eller til en eller flere av dagene. God fornøyelse!