Trenger jeg øyekrem selv om jeg ikke har rynker?

Øyekrem Trenger jeg øyekrem selv om jeg ikke har rynker?

I den tynne huden rundt øynene vil alltid fine linjer, mørke ringer og hovenhet synes først. Forsterk dette området med milde og næringsrike produkter for å minimere synligheten av fine linjer, samtidig som du strammer opp og tilfører elastisitet til huden.

Huden rundt øynene er den tynneste og mest delikate i hele ansiktet, derfor anbefales det å pleie dette området med ekstra kjærlighet og oppmerksomhet! I tillegg er øyekremer spesielt utviklet med ingredienser som spesifikt vil behandle ulike utfordringer man ofte opplever rundt øynene, som mørke ringer, hovenhet og aldringstegn. Det er spesielt viktig at du ikke bruker fuktighetskremer som du normalt påfører på tjukkere hud i resten av ansiktet, på den tynne huden rundt øynene.

Trenger jeg øyekrem selv om jeg ikke har problemer med aldring og rynker?

Mens rynker og fine linjer kanskje ikke er den største bekymringen, kan øyekrem også brukes til å lindre andre problemer som hovne øyne, tørrhet, mørke ringer under øynene og pigmentering. Legg spesielt merke til hvilke ingredienser kremen inneholder, slik at du velger en som passer for dine behov og som lindrer akkurat dine problemer (for eksempel derivater fra koffein for hovne øyne, niacinamid for mørke ringer under øynene).

Eksakt hvor rundt øynene skal øyekrem påføres?

Øyekremen skal trykkes lett inn i huden under øynene. Sørg for at du ikke kommer for nære våtlinjen. Du kan påføre øyekremen fra under innsiden av øyet og helt opp til hårlinjen, langs oversiden av kinnbenet.

Påfør også øyekremen over øyet, rett over øyelokket og under brynene.

Du kan også bruke kremen over brynene, på rynker i pannen og i smilerynkene. Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater fra øyekremen?
Som det gjelder med mange andre hudpleieprodukter, vil det som regel ta minst én måned med konsekvent bruk av øyekremen før du ser forbedringer.

Er det noe annet jeg kan gjøre for å behandle og forhindre problemer rundt øyeområdet?

Dette er definitivt enklere sagt enn gjort, men sørg for å ta vare på helsen, generelt sett. Mørke ringer, fine linjer og hovne øyne kan være en indikasjon på at du ikke får nok søvn eller at du ikke holder kroppen hydrert. Å unngå salt mat, kaffe, alkohol, mens du samtidig sørger for å få nok søvn og holde kroppen hydrert, vil generelt være god praksis for god helse.