Monthly Archives: November 2014

 1. Yoga Games – den store nordiske yogakonferanse

  Yoga Games – den store nordiske yogakonferanse

  Yoga Games

  Besøk Yoga Games – den store nordiske yogakonferanse

  Yoga Games er Skandinavias største yogaarrangør med The Nordic Yoga Conference og forskjellige inspirasjonsdager og yogareiser på programmet.

  Nordisk yogakonferanse i Sverige

  Hører du til dem som elsker å drive med yoga så vil du også elske The Nordic Yoga Conference, som avholdes i Sverige flere ganger i året.  I løpet av de tre dagene som konferansen alltid varer kan du delta i en rekke forskjellige workshops, gjøre yoga og lytte til mange spennende foredrag.

  Det er mange vidt forskjellige emner på programmet, så det kan være vanskelig å velge. Det bør være noe for alle som interesserer seg for yoga, enten du interesserer deg for klassisk yoga eller nyere og mer eksperimenterende former.

  Yoga er for alle og alle kan trene yoga på deres nivå, men det er noen workshops og....

  Les mer »
 2. Yogaglo er yoga for alle online yoga

  Yogaglo er yoga for alle online yoga

  Yogaglo er yoga for alle online yoga

  Yogaglo er et online yoga-univers med mer enn 2.000 forksjellige yogaklasser på programmet. Det betyr at du alltid vil kunne finne en yogaklasse som passer for deg, uansett om du er nybegynner eller har drevet med yoga i mange år.

  Med Yogaglo kan du gjøre yoga hjemme i stuen – eller alle andre mulige steder når du er på farten. Det krevet kun en data med internettforbindelse eller en HD TV.

  Nybegynnere kan gå i nybegynnersenteret

  Yogaglo kan være et godt sted å starte hvis du ikke har drevet med yoga tidligere men gjerne ønsker å finne ut om det er noe for deg, før du melder deg på en yogaklasse.

  På Yogaglo kan du klikke deg rundt og både se og prøve de mange forskjellige online yoga formene ved å se på detaljerte videodemonstrasjoner av de forskjellige....

  Les mer »