Blog

 1. Trenger jeg øyekrem selv om jeg ikke har rynker?

  Trenger jeg øyekrem selv om jeg ikke har rynker?

  Øyekrem Trenger jeg øyekrem selv om jeg ikke har rynker?

  I den tynne huden rundt øynene vil alltid fine linjer, mørke ringer og hovenhet synes først. Forsterk dette området med milde og næringsrike produkter for å minimere synligheten av fine linjer, samtidig som du strammer opp og tilfører elastisitet til huden.

  Huden rundt øynene er den tynneste og mest delikate i hele ansiktet, derfor anbefales det å pleie dette området med ekstra kjærlighet og oppmerksomhet! I tillegg er øyekremer spesielt utviklet med ingredienser som spesifikt vil behandle ulike utfordringer man ofte opplever rundt øynene, som mørke ringer, hovenhet og aldringstegn. Det er spesielt viktig at du ikke bruker fuktighetskremer som du normalt påfører på tjukkere hud i resten av ansiktet, på den tynne huden rundt øynene.

  Trenger jeg øyekrem selv om jeg ikke har problemer med aldring og rynker?

  Mens....

  Les mer »
 2. 25 grunner til å trene yoga hver dag

  25 grunner til å trene yoga hver dag

  Interessen for yoga har eksplodert i Norge i de siste årene.

  Det finnes mange studier som viser at yoga er positivt og fører til helsefordeler som økt balanse, fleksibilitet og skadeforebygging.Men mange av de som praktiserer yoga gjør det også av mindre synlige årsaker. Mindre stress, økt lykke og konsentrasjon er noen av dem.

  I denne artikkelen finner du 25 grunner til å trene yoga hver dag.

  Mindre stress

  Yoga er definitivt en av de aktivitetene som motarbeider stress best. Så om du har hatt en tøff dag på jobben, eller bare føler deg litt urolig, så vil nok yoga kunne fikse mange av problemene dine.

  Bedre søvn

  Flere studier har avdekket at yoga kan hjelpe på søvnen, av samme grunn som at det hjelper med stress. Kroppen blir roligere av treningen, og det blir lettere for deg å sove ordentlig.

  En sterkere kropp

  Når du utfører de fysiske øvelsene i yoga tar du i bruk flere av de største muskelgruppene. Som....

  Les mer »
 3. Bali…just go

  Bali…just go

  Yoga Bali …Just go

  Af Nanna Wagner

  Det kommer stadig meldinger i innboksen min fra folk som skal til Bali eller har kjente som skal dit. Alle er interessert i yoga, og man kan trygt si at Bali har blitt vår tids «Go to place» for yoga.

  Så her får du en lenge påventet tekst om herlige steder verdt å besøke og en liste med inspirasjon for de som har lyst til å utforske Bali.

  De siste par årene har jeg hatt gleden av å reise en del til Bali for å undervise på retreats og ved yogalærer-utdannelser. Min introduksjon til Balis yoga-verden skjedde da en venninne, Emily Kuser, inviterte meg vinteren 2013 for å undervise på en retreat sammen med henne hvor jeg også etterpå assisterte Tara Judelle på et av hennes treningsopplegg.

  Begge disse damene har levd på Bali, så gjennom dem ble jeg kjent med en del fra expat-miljøet og også etter hvert de lokale, og mer historie. Det som skulle vært halvannen måned ble til fire og jeg endte med å nyte livet på....

  Les mer »
 4. Oslo Yoga Guide

  Oslo Yoga Guide

  Oslo Yoga Guide

  Yoga er en 5000 år gammel samling av mentale og kroppslige teknikker som i dag har blitt en populær treningsform som ikke bare er bra for kroppen men også for sinnet og sjelen. Yoga handler om fokus og konsentrasjon, og om å ta kontroll over kropslig og mentalt liv. 

  Oslo har et utrolig bra utvalg med yogastudioer som kan tilby alt fra Bikram yoga til ashtanga yoga. Her er en liten guide til 4 ulike yogastudioer i Oslo, kanskje du finner den rette for deg?

  Joy Yoga

  Joy er et varmt og velkommende sted, hvor lek og uhøytidligheten er tydelig fra første timen man går på, og bare det å komme in døren føles som å komme hjem til noen. På timeplanen finner du tøffe klasser, hvor mange yogalærere kommer for inspirasjon og utfordring, som 'Joy Flow' og 'BackBendBoost', men også timer som passer for nybegynnere, som 'Slow flow'....

  Les mer »
 5. Yogautstyr online

  Yogautstyr online

  Yogautstyr online

  Er du en dreven yogaentusiast, eller ønsker du kanskje å kaste deg på bølgen? Yoga tjener mange formål og er kjent for å bidra til et rikere og mer energifylt liv hos den som driver med denne tidløse aktiviteten.

  Med inspirasjon og utstyr fra vår nettbutikk er det ingenting i veien for å ta yogaen til nye høyder (eller helt ned langs bakken!). Hos Yogalove.no tilby vi et bredt og nøye utvalgt sortiment av yogautstyr til alle dine treningsformål.

  En rekke flotte yogamatter i forskjellige farger og utførelser gir deg det riktige grunnlaget for å utøve yoga, enten du er hjemme, ute i naturen eller på yogastudioet.

  Yogamatten er et viktig redskap når du skal trene.

  Yogamattene vi fører er økologisk fremstilt og kjennes behagelige mot treningstøyet eller rett på kroppen. Baller til yoga kan gi deg flere valgmuligheter når du begynner å nå et litt mer avanser....

  Les mer »
 6. Jivamukti Yoga

  Jivamukti Yoga

  Jivamukti Yoga:

  Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

  Af Yogablogger Tina Brodal

  Hvorfor Jivamukti?

  Jivamukti Yoga ble grunnlagt av Sharon Gannon og David Life i New York 1984.
  Jivamukti kommer fra sanskrit som betyr “liberation while living” frigjøring mens man lever.

  Jeg bodde i Sydney i 3 år før jeg ved en tilfeldighet oppdaget Jivamukti yoga. Yogastudioet var gjemt i en bakgate, i en stor bakgård med grafitti på veggen av en kobra med ett tredje øye (logoen til jivamukti yoga). Den første timen var svært uvant. Jeg hadde vært på masse yoga før, men her hadde læreren et lite instrument foran seg som hun spilte på begynnelsen og slutten av timen.

  Topper og trøyer til trening -

  ....

  Les mer »
 7. Intervju med Kino MacGregor

  Intervju med Kino MacGregor

  Intervju med Kino MacGregor København

  Av Stiina Tangen Andersen

  Det er solskinn og Søndag!

  Jeg har nettopp gjennomført en 10 timers Ashtanga workshop med fantastiske Kino MacGregor: en høyst inspirerende yoga lærer, forfatter og grunder. Jeg er evig takknemlig for all gullverd viten Kino har delt med oss denne helgen i København. Og nå er tiden inne for å komme enda nærmere innpå dette nydelige menneske som inspirerer og motiverer alle hun møter på sin vei.

  Vi setter oss ned på gulvet framfor høyreiste glass vinduer med en imponerende utsikt over København: klar for å være komfortabel og kreativ en siste gang denne helgen.

  Kino deler gledelig sine kloke ord, motiverende tips og humoristiske historier på et vis som kan få enhver interessert og nysgjerrig på hva hun har å si.

  Livet du lever i dag, dine imponerende resultater, og den store innflytelseskraften du har på tusenvis av mennesker er virkelig beundring....

  Les mer »
 8. København Yoga Festival

  København Yoga Festival

  København Yoga Festival

  Det startet med en hagefest og en elefant et sted i den nye delen av Sydhaven I København.

  Stina Madelaire sin venn hadde vært i India hvor han hadde kjøpt en imponerende statue av elefant guden Ganesha. Statuen fikk en autentisk velkomst seremoni med røkelse, mantra synging og et hav av roseblader. Venner var invitert til sommerfesten for å ta del i seremonien, og en håndfull yoga lærere var med for å instruere gratis yoga klasser ute på gresset.

  Knust himling og et paviljong telt som var blåst ned av vinden var møblene, under yoga mattene var gresset gulvet og himmelen var taket. Seremonien var konkludert når vi knuste en kokosnøtt å kastet den i sjøen. Vår lek og moro varte mye lengre enn ventet og endte med allsang rundt bålet under en nydelig nattlig himmel.

  Yoga, gress og musikk

  Våren etter kombinerte Stina Madelaire og Mai Brøndsted yoga, gress og musikk sammen for å oppfylle en drøm om en større....

  Les mer »
 9. Ayurveda – vitenskapen om livet …

  Ayurveda – vitenskapen om livet …

  Ayurveda – vitenskapen om livet …

  Ayurveda er verdens eldste holistiske helsesystem, praktisert i mer enn 7000 år, derav er de eldste skriftene datert mer enn 5000 år tilbake. Ayurveda er et Sanskrit ord som betyr ”vitenskapen om livet”.

  I Ayurvedisk medisin og metode inkluderer og verdsetter man både kropp, sinn og sjel som likeverdig for å oppnå og bevare en optimal helse. Hovedfokus er årsaksrelatert behandling ved bruk av effektive behandlings metoder og urtemedisin som er tilpasset den individuelle personens behov.

  I Ayurvedisk medisinsk tradisjon er det også essensielt at personen selv tar ansvar for helsen sin ved å endre de livsstils vaner som skaper ubalanse og samtidig inkludere nye rutiner som vedlikeholder en kropp, sinn og sjel i harmonisk balanse.

  Ayurveda skiller seg derfor fra vestlig medisin som er basert på et grunnsyn om at kropp og sinn er adskilte og uavhengige av hverandre. I vestlig medisin er hovedsakelig symptomlindring rådende behandli....

  Les mer »
 10. Oslo Yoga

  Oslo Yoga

  4 yogastudioer i Oslo centrum

  Af Silje Bjørnholt

  PURO YOGA

  ~Puro yoga er et nydelig yogastudio på Frogner i Oslo med erfarne og skjønne lærere. Puro yoga er i utgangspunktet et Asthanga studio, med blant annet Mysore 6 dager i uka, drop-in klasser i ledet Ashtanga I/II/III,nybegynner kurs m.m., men de har også gravide- og ungdoms- yoga, japa meditasjon, og ikke minst; Jivamukti yoga, med klasser 4 ganger i uka.

  Jivamukti er den yogaformen som ligger mitt hjerte nærmest, ettersom jeg også selv er utdannet Jivamukti instruktør. Spirituelt oppløftende klasser med chanting, meditasjon, dynamisk yoga til fengende rytmer, Bhakti musikk fra Krishna Das, Jai Uttal, eller mer moderne, funky tunes fra artister som James Blake, samt gode oldies som The Beatles eller the Rolling Stones.

  Som læreren min, og en av grunnleggerne av Jivamukti Yoga; Sharon Gannon sa; "Don't just teac....

  Les mer »